Οι συνήθεις ύποπτοι και τα προβλήματά τους...


Ένας στόλος από κόκκινους ισοπέδωσε το FP2, εργοστασιακή και δορυφορική της Ducati εν πλήρει συνθέσει στην πρώτη πεντάδα, ο Miller δείχνει να βρίσκει τα πατήματά του και ο Jorge Martin «κουφαίνει κόσμο».

Ο Quartararo μελέτησε καλά τα δεδομένα του Vinales, όμως σε επίπεδο γύρου απέχει αρκετά από τον Miller, αν και το επιδιωκόμενο ήταν η δεκάδα. Το Q2 θα δείξει.

Ο Vinales περιέργως μπήκε στην δεκάδα με την ψυχή στο στόμα στον τελευταίο γύρο του σκέλους. Ο Espargaro αποδεικνύει ότι η Aprilia έχει κάνει άλματα και το μόνο που της λείπει είναι ο εγκέφαλος του Dovi.

Ο Morbidelli δείχνει να συνέρχεται από το σκωτσέζικο ντους του επιτελείου της Yamaha (πάλι καλά), ο Rins παλεύει στα όρια την εν γένει αδυναμία των Suzuki σε επίπεδο ταχύτερου γύρου, όσο ο test - man Stefan Bradl διασώζει την τιμή του στραβωμένου Puig και του HRC.

Ο Marquez ξαναπέφτει, ο Cecchinello ωρύεται, όσο το φέρελπι ντουέτο της Avintia (Bastianini – Marini) δεν έχει πραγματικά ελπίδα σε επίπεδο ταχύτερου γύρου, αφού οι μοτοσυκλέτες τους απέχουν παρασάγγες του ανταγωνισμού. Παρ’ όλα αυτά ο Ruben Xaus δηλώνει στον Crafar περήφανος για τις προσπάθειες των παιδιών αυτών...

Και καλά κάνει !

Ύμνοι Vinales για τον Crutchlow και την δουλειά του στα πλαίσια προετοιμασίας της Μ1 για την φετινή χρονιά, ο Puig ξιφουλκεί δημοσίως κατά της ΚΤΜ «για τα μάτια του Bradl», ο Ezpeleta μιλά εφ’ όλης της ύλης στο διαδίκτυο και εκπλήσσει για άλλη μια φορά, Lorenzo και Lucchinelli τα βάζουν με την ηλικία του Rossi, σύσσωμο το grid ανησυχεί για την βραδινή υγρασία (απούσα στον πρώτο αγώνα) ευχόμενοι να μην συνεχιστεί σήμερα και αύριο, ο Xaus τρολάρει τον Rossi δηλώνοντας ευθέως αυτά που υπονοεί ο Vinales μετά την άφιξη του Crutchlow στο testing team της ομάδας και γενικότερα είμαστε μια (τουλάχιστον εμβολιασμένη) χαρούμενη οικογένεια... 😁

Το FP3 έρχεται με φόρα... 🧐


[full_Page]