Προσδεθείτε και μην καπνίζετε ...

 

Η ώρα του παγκοσμίου πρωταθλήματος ταχύτητας μοτοσυκλετών 2021 επιτέλους έφθασε κατόπιν τετράμηνης αναμονής. Προηγήθηκε ένα κουτσουρεμένο πρωτάθλημα πέρσι λόγω COVIT, όμως καλώς έγινε! Χάρις στην υπομονή, την επιμονή και το κουράγιο του Carmelo Ezpeleta το 2020 διατηρήθηκε ο θεσμός στο ύψος του και δεν έγινε στάχτη και μπούρμπερη...

...Και οι χορηγοί παρέμειναν πιστοί στις υποχρεώσεις τους, και τα τηλεοπτικά δικαιώματα δεν προδόθηκαν και η υγεία των συμμετεχόντων επιτελείων, ομάδων και αναβατών δεν λαβώθηκε.

Πάμε γι' άλλα λοιπόν, με μεγαλύτερη αισιοδοξία για το 2021, αφού η ανθρωπότητα ξεκίνησε να εμβολιάζεται με ταχείς ρυθμούς, όπως το ίδιο συνέβη και με τους πρωταγωνιστές του MotoGP (οργάνωση και συμμετέχοντες) κατόπιν συμφωνίας του Carmelo με την κυβέρνηση του Κατάρ, η οποία προσφέρθηκε να διοχετεύσει σε όλους το εμβόλιο.

Ναι, φέτος θα είναι όλα καλύτερα.

Ακολουθεί το φετινό Entry List. Στην παρέα και ο Marquez, του οποίου όμως η συμμετοχή αναμένεται μάλλον στον αγώνα του Portimao, δεδομένου ότι έως τότε θα έχει ολοκληρωθεί πλήρως (κατά τα λεγόμενα των ιατρικών επιτελείων) η αποκατάσταση του περσινού σοβαρού τραυματισμού του στο δεξί μπράτσο.

 


Οι συμμετέχουσες αγωνιστικές ομάδες είναι οι εξής:

 

Το video του MotoPress για το φετινό Entry List είναι το ακόλουθο:


[full_Page]